Kaplans nya ledarduo

Kaplans nya ledarduo: Linda Hellström och Johan Nordenström

I Kaplans fortsatta resa mot att bli ledande inom Customer Management, datadriven marknadsföring och Marketing Technology Consulting vill vi organisera oss på ett sätt som reflekterar behovet av ständig utveckling och tydligare ansvarsområden.

Kaplans ledarduo, Linda och Johan

I det sammanhanget är vi stolta och glada över att Linda Hellström, tidigare vice VD kommer att ta den delade rollen som Managing Partner på Kaplan, tillsammans med Kaplans tidigare VD Johan Nordenström.

”För oss är våra kunder våra VD:ar, det är i kunddimensionen utvecklingen av vårt företag sker. Med det sagt finns det förstås oavsett ett behov av att koordinera och leda vår ständigt växande organisation. Vi tycker att en titel som Managing Partner blir mer passande i det sammanhanget. Det känns väldigt kul att tillsammans med Linda ha den rollen. I praktiken har vi jobbat sida vid sida under flera år, så det här tydliggör verkligheten som den ser ut” säger Johan Nordenström, Managing Partner på Kaplan.

”Det känns väldigt inspirerande att fortsätta bygga vidare på Kaplans framgångar. Johan och jag har lite olika fokusområden, men med alla möjligheter vi står inför så tror vi på att dela vissa ledarskapsfrågor för att fortsätta de senaste årens framgångar”, säger Linda Hellström, Managing Partner på Kaplan.

Om CRM-Barometern
Share

Archive

Kapan joins Accenture Interactive
November 12, 2018

Kaplan joins forces with Accenture Interactive

Kaplan is excited to share the next chapter in our journey. We are joining forces with Accenture Interactive who share our passion in creating the greatest customer experiences. https://kaplan.

Slide and Adobe price
May 3, 2018

Nordics Experience Cloud Partner 2018

Kaplan has been awarded ”Adobe Partner in the Nordic countries 2018” at the Adobe Summit Partner Gala in London. This is an incredible achievement as the competition we are facing comes from both

Svenska Spel logo on computer
February 9, 2018

Kaplan ska hjälpa Svenska Spel med datadriven marknadsföring

”Kaplan ska hjälpa Svenska Spel med datadriven marknadsföring” Ur Resume, Publicerat den 8 februari 2018 Efter en upphandling väljer Svenska Spel customer management-firman Kaplan för att

Linda Hellström
October 17, 2017

Datadriven marknadsföring och personalisering ger Kaplan strategisk roll

Linda Hellström, Managing Partner, om hur datadriven marknadsföring vinner mark samt Kaplans allt mer strategiska roll i personalisering av marknadskommunikation. https://kaplan.se/wp-content